USLUGE

ODABERITE PRISTUP KOJI ODGOVARA UPRAVO VAMA
Individualni termini

Individualni termini

Nemojte se brinuti ako ste u problemu i potpuno ste toga svjesni. Moj odgovor vama je: "Hvala Bogu, živi ste". Izuzetna vrednota velikih ljudi je da mogu sami sebi priznati da su u problemu i radeći na tome nastaviti još bolje živjeti

Edukacijski programi

Edukacijski programi

Čak 75% učimo na temelju iskustva, odnosno prakticiranja naučenog. I naravno 95% najviše učimo kad to znanje dijelimo s drugima izravno ili neizravno. Metodom radioničkog oblika rada to možemo postići, a znanja trajno pohraniti.

Coaching Skills Basic

Coaching Skills Basic

Coaching neizostavan je alat svakog meangera, voditelja, direktora. ŠTO? ZAŠTO? KAKO? Coaching Skills Basic daje vam alate koje možete upotrijebiti u svom poslovanju, upravljanju ili u samostalnom radu kao profesionalan coach.

Online Mastermind

Online Mastermind

Želiš biti svoj, preuzeti kontrolu i napokon živjeti po svojim mjerilima. Čeka te online edukacija, 15 sati brušenja novih vještina. Prestani igrati po tuđim naputcima, nauči vladati situacijom. Kreni u vrijednu avanturu.

In House Company

In House Company

Najčešće su problemi negdje sakriveni, a naša pažnja je na sekundarnoj strani. Koliko bi vam značilo kada bi iz prve mogli ciljano djelovati, a rezultatima ostvariti željeno?