MISIJA

ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA

COACHINGFLOW – centar za osobni razvoja i osnaživanje kroz grupni i individualni pristup jača mentalno zdravlje djece, mladih i odraslih

Naše ideje gradimo na glavnim ljudskim potrebama, a to su odnosi i komunikacija. Naše klijenti su djeca, mladi, prosvjetni djelatnici, roditelji, poduzetnici, menadžeri i voditelji ljudskih potencijala kojima neformalne edukacije pomažu u vlastitom razvoju.

Naša misija je ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA.

To omogućavamo kreiranjem edukacije aktualnih tema proizašle iz potreba naših klijenata. Dobro koncipiranim edukacijama zadovoljavamo potrebu klijenta i oslobađamo ih bespotrebnog tapkanja u mjestu.

Naše edukacije se ističu po tome što se temelje na onome što je klijentu najpotrebnije sada, a ne što bi mu trebalo u budućnosti. Tako smo smanjili sadržaj edukacije na najbitnije i najaktualnije. Ovako dizajniranu i funkcionalnu uslugu prilagodili smo porebama tržišta.

Suradnjom s različitim individualcima i stručnjacima u svom području, edukacije činimo dodatno transparentim.

Naša vizija je vođenje ljudi društveno svjesnom poslovanju i prosperitetnom životu u široj zajednici.

“Da bi promijenila gumu na automobilu i tako bila sigurnija u prometu ili nekom putovanju ne moram završiti školu za vulkanizere već mi treba ključna edukacija o zamjeni guma.”