O meni

moja vizija "Be better be flow"

 

Aleksandra Ivanac – magistra primarnog obrazovanja koja je svoju profesiju oplemenila novim tehnikama koje joj omogućuju da dođe do rezultata brže i efikasnije. Za to su krive sljedeće edukacije kojima je ostvarila nova zvanja: Certificirani life coach ili životni trener, NLP master practitioner, Viši medijator (stručnjak za konfliktne situacije), Thetahealing practitioner, Peat practitioner, a sebe voli nazivati stručnjakinjom u izradi edukacija.

Smatra još uvijek da tema na nekoj edukaciji može biti najtraženija, no ako nije prezentirana na zabavan i bezbolan način teško da će je polaznici lako prihvatiti.

 

Edukacije su namijenjene  poduzetnicima koji grade snažan tim oko sebe, zaposlenicima koji žele bolji kolektiv jer su tada motivirani za rad, roditeljima koji žele riješiti probleme u odnosima i komunikaciji sa svojom djecom, nastavnicima koji žele vratiti moralne vrijednosti u svoj posao koje su se negdje putem pogubile i popraviti komunikaciju u razrednim odjeljenjima, razvednima koji žele izgraditi novi život u kojem će uživati više nego do sada.

Rado volontira u Udruzi Ocean znanja držeći edukacije za mlade koji tragaju za novim znanjima ulaskom u svijet odraslih.

S nešto mlađima od 7 do 15 godina drži edukacije medijacije – nenasilne komunikacije koje uvelike smanjuju nasilje i agresiju.

Želi okupiti kvalitetne nastavnike koji svojim inovativnim radom oplemenjuju svoju profesiju kako bi utjecali na sustav obrazovanja i školu stvorili boljim mjestom života(fb stranica Strong TeacherHub).

Piše kratke E-book-ove u kojima svatko može u kratkom roku čitanja pronaći smjernice koje će ga ponovno vratiti na pravi put ili isčupati iz nekog problema.

Spisateljica je kolumni za portal Suvremena žena i Inkubator sreće, te blogova na ovoj web stranici.

“Svatko od nas je nekome učitelj i zato ne morate biti učitelj da biste odlično poučavali, jer vi to radite svaki dan.”

Još uvijek mnogo uči, možda i više nego prije.

I što je najbitnije – naučila je biti pozitivac.

 

“Prava sloboda počinje onda kada shvatimo koliko smo moćni, sve do tada samo je strah i sumnja u sebe.”