ONLINE MASTERMIND

ONE PLACE - MANY OPPORTUNITIES

Bez obzira što znamo da svakodnevna briga o svom zdravlju i higijeni je posve nešto normalno, svakodnevnu brigu o svom mentalnom zdravlju ne doživljavamo tako.

Da, pojasnim.

Neopranih zuba ili bez doručka možemo doći na posao, to nam nitko neće zamjeriti, no možemo li doći bijesni, umorni, bez motivacije? Vjerojatno da ne, jer nam to nitko neće i ne može tolerirati.

Kao za svoje fizičko stanje tako se i za mentalno trebamo pobrinuti upravo mi sami.

Vršiti osobnu higijenu, baviti se tjelovježbom i konzumirat zdravu prehranu ta znanja su nam prenijeli članovi obitelji koliko su znali. Sve ostale situacije u koje danas stupamo nisu mogli jer i sami u njima nisu bili. Nekim usvojenim vještinama se možemo i moramo pohvaliti jer nas one određuju i njima se predstavljamo drugima, no vještine koje nemamo, a potrebne su nam kako bi bili i ostali zadovoljni i zdravo napredovali u svom životu uvijek možemo naučiti.

 

 

BENEFITI TRENINGA:

 • Kada shvatite da u svakom važem danu u mnogim situacijama niste na istom nivou svijesti, te se radi toga različito ponašate, moći ćete mijenjati sve ono s čim niste zadovoljni.
 • Vaš napredak ili korak unazad ovisi o okolini kojom se okružujete. Naučit ćete kako se okružiti ljudima koji vas podupiru i motiviraju.
 • Odgovornost nije nešto čega se treba plašiti, već je suprotnost autopilotu, a vi ćete ju naučiti kroz formu: “sad ja biram”.
 • Naučit će kako prepoznati podsvjesne programe i okrenuti ih u svoju korist
 • Doznat ćete što je to što vas sprječava da odluke donosite s lakoćom, te kako probiti tu barijeru
 • Saznat ćete kojih se zakonitosti valja pridržavati kako bi održali komunikaciju koju želite imati
 • Naučiti ćete prepoznati dubinsku i površinsku strukturu jezika kojim govorimo
 • Testirat ćete sebe i prepoznati koje sve tipove ljudi imamo, te kako oni komuniciraju, kako biste znali balansirati svoj jezik njihovom

RADIT ĆEMO NA OVIM TEMAMA I VJEŠTINAMA:

 • nivoi svijesti – kako nivo svijesti određuje poziciju s koje ćemo gledati na situacije
 • životne cjeline – kako djelovati na svaki segment životnog kruga mijenjajući ponašanje i odnose
 • rad podsvijesti i svijesti – doznat ćete kako donosimo odluke i što nas u tome spriječava
 • mentalni mišići – naučiti vještine upravljanja mentalnim mišićima
 • univerzalni zakoni – razumjeti zakone po kojima već ionako funkcioniramo, a nismo ih svjesni
 • mapa i teritorij – naučiti kako su naša uvjerenja definirana iz naše mape svijeta
 • tipovi ličnosti – naučiti prilagoditi komunikaciju s različitim tipovima ličnosti
 • komunikacijski obrasci – naučiti stvoriti i koristiti neutrale jezične obrasce

ŠTO DOBIVAŠ OVIM TRENINGOM: 

 • znat ćeš utjecat na promjene svog ponašanja kreirajući misli i uvjerenja koje ih stvaraju
 • kreirat ćeš odnose kakve ti želiš
 • znat ćeš kako se postavljaju ciljevi
 • kako organizirat i kreirat svoje obvezno i slobodno vrijeme
 • naučit ćeš pronaći svoje unutarnje snage i njima se koristiti
 • znati ćeš detektirati 4 osobnosti ličnosti i time ih razumjeti i znati prihvatiti
 • naučit ćeš svoj život prilagoditi zakonima koji postoje oko tebe
 • izbrusit ćeš svoje komunikacijske vještine i znati ih fleksibilno primjenjivati

KOME JE TRENING NAMIJENJEN:

Svima koji su spremni raditi na unapređenju svojih komunikacijskih vještina, održavanja odnosa, određivanje ciljeva i njihovo ostvarivanje, otkrivanje starih i stvaranje novih strategija u ostvarivanju ciljeva, vještinama podizanja samopouzdanja.

Namjenjeno je onim ljudima koji su apsolutno svjesni da sve kreće od njih samih.

“Jedino vlastitim angažmanom možeš i utječeš na promjene koje želiš vidjeti”

Ako želite 100% funkcionirati npr. u svom poslovnom dijelu života nećete moći dok balans nije postignut i u ostalim životnim cjelinama. To je cilj ovog treninga da vas izbalansira i da naučite dati svoj maksimum u svim segmentima.

Kad ste vidjeli da ruža raste sa 60% svoje snage. U prirodi je upravo postavljeno da svaki njezin segment daje 100% zato joj se i divimo sa strahopoštovanjem. Upravo ćete vi naučiti na ovom treningu da dajete 100% sebe i time budete zadovoljni u ostvarivanju svojih ciljeva te podižete svoje samopouzdanje.

 

TRAJANJE TRENINGA:

Trajanje: 9 tjedana ONLINE + zadnji 10. susret (gratis)

Trajanje svakog susreta je od 19 do 20.30 sati

 

AUTOR I MODERATOR EDUKACIJE:

Aleksandra Ivanac / Life & Business coach / NLP master practitioner

Magistra ekonomije, 33

Magistra ekonomije, 33

Polaznica "Mastermind puta 3"

MasterMind kao program ima jako dobar koncept. Sviđa mi se „vojnički tempo“; jasno postavljeni zadaci, u kojima točno znaš što se od tebe očekuje. Nakon obavljenog zadatka,, zajedno s trenericom Aleksandrom Ivanac se napravi „recap“ tj. osvrt na učinjeno te follow up - praćenje onoga što trebaš unaprijediti. Na taj način se stvarno ostvaruju benefiti. Korisno je raditi u grupi, jer se prepoznaješ u primjerima drugih polaznika. Možeš povući paralelu njihovih priča sa svojim izazovima i prepoznati slične situacije. Polaznici doslovce uče zajedno. Nakon edukacije, mogu reći da imam bolji fokus na svoj posao. Prije sam dosta emotivno doživljavala određene situacije u poslu, a sada su se emocije smanjile i manje reagiram „nepovoljno“. Primjećujem da mi se komunikacija uvelike poboljšala. Velika pogodnost je i što je trening vrlo cjenovno prihvatljiv

Profesorica geografije, 35

Profesorica geografije, 35

Polaznica "Mastermind puta 3"

Upisala sam MasterMind program jer sam htjela pripremiti drugačiju nastavu za svoje učenike. Svatko ima drugačiji mozak i svatko uči na drugačiji način. No, nadalje me privukao naziv priručnika i radne bilježnice: „ROCK YOUR LIFE“ . Razmišljala sam što želim dalje raditi u životu. Sada znam bolje što je to. Odlučila sam pokrenuti svoj biznis. Dobila sam samopouzdanje, jer znam da mogu ono što odlučim. Dobila sam i konkretne alate da to postignem. Privatno, sada znam bolje što želim od svog partnera. Ovo nije klasično predavanje u kojem netko govori kako bi trebao živjeti svoj život. Ovdje se uči kako se posložiti, odrediti prioritete, kako se riješiti strahova, kako se pokrenuti! Ne radi se samo o jednom polju, jer kad radiš na jednom, kao da se sve drugo počne otvarati.... Atmosfera je jako ugodna. Radi se uz čaj kod trenerice kod kuće. Jedva sam čekala sljedeći termin i razmjenu iskustava i ideja. Baš je bilo zabavno! Učili smo kroz igru!

Menadžer, 27

Menadžer, 27

Polaznik "Mastermind puta 3"

Upisao sam MasterMind jer me zaintrigirao naslov programa; da „masteriraš sebe“. Nisam znao što želim, nisam imao cilj poslovno ni privatno. Nisam se znao kontrolirati, reagirao sam „pretjerano“. Dobio sam moć pozitivnog razmišljanja i pozitivnost prema samome sebi. Odmaknuo sam se od negativnih ljudi, imam bolje odnose, a sve zato jer sam krenuo - OD SEBE. MasterMind za mene znači pozitivan mindset. Velik benefit vidim u grupnom radu jer je riječ o ljudima koji su u sličnim situacijama, pa izmjenom iskustava edukacija postaje još efektnija. Trenerica Aleksandra Ivanac je vedra, pametna i ono što mi se jako sviđa je što te tjera da sam dođeš do odgovora, jer nije svrha da ti se serviraju odgovori koje tražiš! Preporučujem MasterMind program svima koji žele raditi na sebi, jer tu uvijek ima posla. Recept je jednostavan: Promjena mišljenja + malo akcije = PROMJENA.