30 DANA ČISTOG IZAZOVA

Ma koliko god bio malen, svaki je korak onaj najbitniji! Prijavi se BESPLATNO!

IDEMO ZAJEDNO!

UKUPNO PRIJAVA
ZAVRŠILI IZAZOV
OCIJENILI S 5
DANA

Tvoja prilika da sjajiš

Ovo je tvoja velika prilika da postaviš svoj cilj na 30-dnevnoj razini, te da uz motivacijske emailove tijekom 30 dana ustraješ i dokažeš sebi da možeš. 

Ne moram ni naglašavati koliko će se tvoj život nakon toga promijeniti. Tvoje samopouzdanje i ustrajnost biti će na mnogo višoj razini, nego što su sada.

...jer ti to možeš

Ne zaboravi da svaki tvoj sljedeći uspjeh čini te motiviranijom osobom spremnom da ustraješ do kraja. Jer ti to možeš i zaslužuješ.

Kreatorica izazova 30 dana

Aleksandra Ivanac

Aleksandra Ivanac

Moj izazov je bio 30 min dnevno čitati odabranu literaturu mjesec dana. Da nisam imala prijateljicu koja me je svaki dan podržavala, odustala bih na polovici puta. Nisam ni slutila koliko je zahtjevno naoko bezveznih 30 minuta dnevno provesti čitajući.

No, ako si ipak jedan/jedna od onih koji žele utabati put svojoj novoj navici, upiši svoje ime, email i kreni.

Jasno ti je da ću ti biti podrška tijekom svi 30 dana, upravo onako kako je meni bila moja prijateljica.

Dok vidimo da je naš cilj jako daleko i jedva ga naziremo jaki smo, no kad je on sve bliže nama i osjetimo da mu sve više pripadamo, pobjegnemo, predamo se i ne poduzimamo ništa.

Svaki dan ću te iznenaditi jednim motivirajućim email-om.

“Kad se sva pomoć zaustavi, kada vaši najmiliji počnu sumnjati u vašu sposobnost, kada se neuspjeh čini gotovo potvrđenim, ali bez obzira na sve, ako pokušate još jedan korak, taj vam posljednji korak donosi pobjedu.”