KAKO NAVESTI LJUDE DA RADE ONO
ŠTO VI ŽELITE

TAJNE VJEŠTINE U KOMUNIKACIJI

Bez obzira koliko god se trudili ljudima objasniti što želite, ponovno ste navedeni da radite ono što njima odgovara, a ne vama. Osjećaj nezadovoljstva s vaše strane se ponovio. Isti onaj osjećaj nezadovoljstva i manjak samopouzdanja vas preplavljuje i osjećate se ne bitni.

Naravno da će tome doći kraj onog trenutka kad naučite više slušati, a manje pričati. Više pratiti neverbalne znakove kako bi mogli dokučiti što jasniju potrebu osobe s kojom komunicirate.

Zar još uvijek ne znate koje sposobnosti čuče u vama? Mnogo već toga znate samo nikako da stavite sve svoje sposobnosti u pogon i okrenete život u svoju korist.

Idemo to promijeniti!

Svjesni ste kolika je snaga i moć u komunikaciji te je želite unaprijediti u poslovnom ili privatnom smislu? Ako vam se događa da vas “ne razumiju”, počnite koristiti jezik kao alat i spriječite nastanak takvih situacija. Omogućite ljudima da vas razumiju tako što ćete pričati njihovim jezikom. Osim što ćete biti zadovoljniji ishodima omogućit ćete i drugima da sami odlučuju,  a ne da se osjećaju prisiljeni to što su vam dali ustupak. Vama niti ne treba usptupak već usaglašena odluka i proaktivnost, a možda samo podrška. Da biste sve to dobili morate se i potruditi te pokušavati više puta dok ne pronađete što funkcionira. Naravno da vam u tome pomaže vaša prirodna fleksibilnost, koju ako nemate uvijek ju možete naučiti.

Jezikom možemo širiti komunikaciju, mijenjati svoju i tuđu percepciju. Jezikom možemo mijenjati sadržaj i njegovo značenje što može bitno utjecati na donošenje naših i tuđih odluka. Jezikom gradimo svoju utjecajnost u društvu.

Da dobro ste čuli, jezikom kojim pričamo. Tu leži sva naša snaga, ali i slabost ako ga ne znamo koristiti.

Ne dozvoli da te tuđa komunikacija nadraste, imaj aduta u rukavu!

ŠTO ĆETE PONIJETI S OVE EDUKACIJE:

U samo 3 sata osvrnuti ćemo se na najbitnije pogreške koje svakodnevno radimo u najboljoj namjeri kao i na one divne poteze koje uspješno radimo, a nismo ni svjesni uspjeha koji se u njima kriju. Iz tih ćemo situacija napraviti korak naprijed i naučiti komunikacijske tehnike staviti u vlastitu službu.

Moderator i autor radionice:
Aleksandra Ivanac

Life & business coach / NLP master practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher

 

  • Radionica se održava 4.12.2019.od 18 do 20 sati
  • Cijena radionice je 300 kn
  • U AVON centru, Gundulićeva 34, Zagreb
  • Napišite upit u e-mail da želite popust od 50 kuna i bit ćete nagrađeni
  • Nakon toga je plaćanje radionice omogućeno do po punoj cijeni od 300 kn