fbpx

MISIJA

ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA

Moja

COACHINGFLOW - centar osobnog razvoja i osnaživanja kroz grupni i individualni pristup

Ideje gradim na glavnim ljudskim potrebama, a to su odnosi i komunikacija. Moji klijenti su djeca, mladi, prosvjetni djelatnici, roditelji, poduzetnici, menadžeri i voditelji ljudskih potencijala kojima neformalnim edukacijama pomažem u osobnom razvoju

Moja generalna misija je ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA. I u tome nikako neću odustati. Nismo bića predodređena na patnju i teškoće. Može nam biti i bolje i najbolje. Samo je stvar koliko smo spremni zasukati rukave, a ja još svoje nisam spustila.

Svoju misiju gradim na kreiranju edukacija aktualnih tema proizašlih iz potreba dosadašnjih klijenata. Pomno odabirem načine i metode kojima ću dodatno motivirati i osnažiti polaznike edukacija. 

Fokusiram se pri tom na ono što je  klijentu sada najpotrebnije, a ne što bi mu trebalo. 

Moj cilj je radom u timu sa različizim stručnjacima, sadržaj učiniti još dostupnijim i zanimljivijim. 

Moja glavna svrha je sadržaj koji stvaram učiniti što dostupnijim skupinama koje rade na svom osobnom razvoju kako dobile najviše za sebe.

Da bi promijenila gumu na automobilu i tako bila sigurnija u prometu ili nekom putovanju ne moram završiti školu za vulkanizere već mi treba ključna edukacija o zamjeni guma.