MISIJA

ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA

Moja misija

COACHINGFLOW - centar osobnog razvoja i osnaživanja kroz grupni i individualni pristup

“Za razliku od konkurentskih tvrtki koje samo nude sadržaj, naše usluge edukacije pomažu svima koji su zainteresirani raditi na svom samorazvoju jer ga žele poboljšati na način da metodom organizacije svojih aktivnosti kroz vrijeme te praćenjem rezultata koje postižu unošenjem promjena u vlastito ponašanje kreiraju život kakav žele i koji ih usrećuje te čini osobama kakvima zaslužuju biti.”

I zato se naša misija može ukratko svesti na ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA.

Mi nismo bića predodređena na patnju i teškoće već na bolje i najbolje. Samo je stvar koliko smo spremni "zasukati rukave".

Coachingflow

“Ideje gradimo na glavnim ljudskim potrebama i vrlinama, a to su odnosi, komunikacija, organizacija, fokus, ustrajnost i fleksibilnost. Naši klijenti su djeca, mladi, prosvjetni djelatnici, roditelji, poduzetnici, menadžeri i voditelji ljudskih resursa……………… kojima svojim profesionalnim radom i pristupom pomažemo u njihovom osobnom razvoju.”

"Da bi promijenila gumu na automobilu i tako bila sigurnija u prometu ili nekom putovanju ne moram završiti školu za vulkanizere već mi treba ključna edukacija o zamjeni guma."

Coachingflow