fbpx

MISIJA

ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA

Moja

COACHINGFLOW - centar osobnog razvoja i osnaživanja kroz grupni i individualni pristup

Ideje gradim na glavnim ljudskim potrebama i vrlinama, a to su odnosi, komunikacija, organizacija, fokus, ustrajnost i fleksibilnost. Moji klijenti su djeca, mladi, prosvjetni djelatnici, roditelji, poduzetnici, menadžeri i voditelji ljudskih resursa kojima neformalnim edukacijama pomažem u osobnom razvoju

Moja generalna misija je ČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ŽIVOTA. I u tome nikako neću odustati. Nismo bića predodređena na patnju i teškoće. Može nam biti i bolje i najbolje. Samo je stvar koliko smo spremni zasukati rukave, a ja još svoje nisam spustila.

Svoju misiju gradim  na osobnom mišljenu da zadovoljna, sretna i uspješna osoba treba imati usvojene i izgrađene vještine organiziranja i upravljanja svojim vremenom. Vještine  kontrolirane komunikacije kojom upravlja odnosima u koje svjesno ulazi. Ona treba imati izgrađene  sportske vještine, među kojima je najvažnija samodisciplina i utrajnost kako bi se u trenucima padova mogla što prije dignuti i započeti novi put, kojeg se ne boji započeti.  Uspješna osoba ne smije zazirati od grešaka već njima i pribjegavati jer kroz njih najviše uči. Također smatram da uspješna osoba nije ona kojoj je nestao kompas i ne zna čega bi se prije prihvatila već ona koja ima izgrađen precizan fokus. 

Moje edukacije se temelje na ovim vrijednostima kojima poučavam polaznike. Igram se metodama koje volim mijenjati kako bi edukacija bila što zanimljivija, a znanje što prije usvojeno. 

Fokusiram se i preporučam što je klijentu sada najpotrebnije, a ne što bi mu trebalo. 

Volim raditi u timu, pa tako svoj rad činim drugima raznovrsnijim. 

Moja glavna svrha je zaista UČINITI SVIJET BOLJIM MJESTOM ili jednostavno ljude samo podsjetiti na to. 

Sve vrednote toga oni ionako već imaju u sebi, samo su u dubokom snu. 

Da bi promijenila gumu na automobilu i tako bila sigurnija u prometu ili nekom putovanju ne moram završiti školu za vulkanizere već mi treba ključna edukacija o zamjeni guma.