fbpx

O MENI

MOJA VIZIJA "BE BETTER BE FLOW"

Aleksandra Ivanac - rođena je 5.8.1970. u Zagrebu gdje je završila svoje školovanje na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te kao magistra primarnog obrazovanja radi u osnovnoj školi kao učiteljica razredne nastave već 26. Majka dviju sada već odraslih kćeri. Prije 11 godina krenula je ostvarivati svoj potencijal iz osnovnih ljudski potreba koje se zovu "I MENI MOŽE BITI BOLJE NEGO ŠTO MI SADA JEST". Pronašla je zatomljene sposobnosti u sebi te postala: Certificirani life coach ili životni trener, NLP master practitioner, Viši medijator (stručnjak za konfliktne situacije), Thetahealing practitioner, Peat practitioner. Danas svoje strasti učenja i prenošenja znanja živi kroz Obrt za savjetovanje, edukacije i poduku COACHINGFLOW.

Sebe voli nazivati stručnjakinjom u komunikacijskim edukacija. Smatra još uvijek da tema na nekoj edukaciji može biti najtraženija, no ako nije prezentirana na zabavan i bezbolan način teško da će je polaznici lako prihvatiti. To su njezini svakodnevni ciljevi i izazovi.

Edukacije koje rado kreira su namijenjene poduzetnicima koji grade snažan tim oko sebe, zaposlenicima koji žele bolji kolektiv, roditeljima koji žele riješiti probleme u odnosima i komunikaciji s djecom, nastavnicima koji žele vratiti moralne vrijednosti i popraviti komunikaciju u razrednim odjeljenjima, razvednima koji žele izgraditi novi život u kojem će uživati više nego do sada.

Rado volontira u Udruzi Ocean znanja držeći edukacije za mlade koji ulaskom u svijet odraslih tragaju za novim znanjima.

Urednica portala Školske knjige "Dnevna doza dobrih vibracija"
Urednica youtube kanala pod vlastitim imenom s motivirajućim i kratkim sadržajima. Urednica i voditeljica dvaju velikih projekata za školu "ŠKOLICA FINANCIJSKE PISMENOSTI" i "MALA AKADEMIJA ZDRAVLJA".
Idejni začetnik i jedna od voditeljica velikog Europskog projekta projekta "AKTIVNI U MIROVINI".
Aktivistica i dio tima sa svojim dvijema prijateljicama koji svoju ideju "INICIJATIVA GRAĐANA - POKLON OGRADA" provode u djelo kroz humanitarne aktivnosti svake subote kroz prikupljanje i donaciju hrane i higijenskih potrepština onima koji su u potrebi.

S nešto mlađima od 7-15 godina drži edukacije medijacije - nenasilne komunikacije koje uvelike smanjuju nasilje i agresiju.
Želi okupiti kvalitetne nastavnike koji svojim inovativnim radom oplemenjuju svoju profesiju kako bi utjecali na sustav obrazovanja i školu stvorili boljim mjestom života. Nove i zanimljive načine rada koje uveseljavaju djecu rado prezentira na Facebook stranici Strong TeacherHub.

Piše E-book materijale u kojima svatko može čitajući pronaći smjernice koje će ga ponovno vratiti na pravi put ili isčupati iz nekog problema.

Piše knjigu "Nosi me sa sobom"- džepno izdanje - očekivano vrijeme je rujan 2020.

Spisateljica je kolumni za portal Suvremena žena i Inkubator sreće, Žene i novac, Školski portal, te blogova na ovoj web stranici

Svatko od nas je nekome učitelj i zato ne morate biti učitelj da biste odlično poučavali, jer vi to radite svaki dan.

Još uvijek mnogo uči, možda i više nego prije.
I što je najbitnije - naučila je biti pozitivac.

Prava sloboda počinje onda kada shvatimo koliko smo moćni, sve do tada samo je strah i sumnja u sebe.

Priznanja i certifikati

Prošla događanja