fbpx

O MENI

MOJA VIZIJA "BE BETTER BE FLOW"

Aleksandra Ivanac - magistra primarnog obrazovanja koja je svoju profesiju oplemenila novim tehnikama koje joj omogućuju da dođe do rezultata brže i efikasnije. Za to su krive sljedeće edukacije kojima je ostvarila nova zvanja: Certificirani life coach ili životni trener, NLP master practitioner, Viši medijator (stručnjak za konfliktne situacije), Thetahealing practitioner, Peat practitioner.

Sebe voli nazivati stručnjakinjom u izradi edukacija. Smatra još uvijek da tema na nekoj edukaciji može biti najtraženija, no ako nije prezentirana na zabavan i bezbolan način teško da će je polaznici lako prihvatiti.

Edukacije su namijenjene poduzetnicima koji grade snažan tim oko sebe, zaposlenicima koji žele bolji kolektiv, roditeljima koji žele riješiti probleme u odnosima i komunikaciji s djecom, nastavnicima koji žele vratiti moralne vrijednosti i popraviti komunikaciju u razrednim odjeljenjima, razvednima koji žele izgraditi novi život u kojem će uživati više nego do sada.

Rado volontira u Udruzi Ocean znanja držeći edukacije za mlade koji ulaskom u svijet odraslih tragaju za novim znanjima.

S nešto mlađima od 7-15 godina drži edukacije medijacije - nenasilne komunikacije koje uvelike smanjuju nasilje i agresiju.
Želi okupiti kvalitetne nastavnike koji svojim inovativnim radom oplemenjuju svoju profesiju kako bi utjecali na sustav obrazovanja i školu stvorili boljim mjestom života. Nove i zanimljive načine rada koje uveseljavaju djecu rado prezentira na Facebook stranici Strong TeacherHub.

Piše E-book materijale u kojima svatko može čitajući pronaći smjernice koje će ga ponovno vratiti na pravi put ili isčupati iz nekog problema.

Spisateljica je kolumni za portal Suvremena žena i Inkubator sreće, Žene i novac, te blogova na ovoj web stranici

Svatko od nas je nekome učitelj i zato ne morate biti učitelj da biste odlično poučavali, jer vi to radite svaki dan.

Još uvijek mnogo uči, možda i više nego prije.
I što je najbitnije - naučila je biti pozitivac.

Prava sloboda počinje onda kada shvatimo koliko smo moćni, sve do tada samo je strah i sumnja u sebe.

Priznanja i certifikati

Prošla događanja