fbpx

NAUČI ORGANIZIRATI

RADIONICA:

ORGANIZACIJA VREMENA

25.03.2020. u 19 sati

Radionica će se održati online

Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika zato požuri i registriraj se!!

Days
Hours
Minutes
Seconds

 Cijena radionice iznosi samo 150 kn. 

VAŽNO:

RADIONICA KOJA JE BILA REZERVIRANA ZA RIJEKU ZBOG NOVONASTALIH SIGURNOSNIH MJERA PREOBLIKOVANA JE U ONLINE RADIONICU U ISTO VRIJEME I ISTI DAN.

OVO JE PRILIKA I ZA SVE OSTALE KOJE ZANIMA OVA TEMA DA SE PRIDRUŽE

Složit ćete se sa mnom da pogotovo danas uspješnost jedne osobe uvelike ovisi o njenoj osobnoj organizaciji. Ako ne možete organizirati svoj život kako ćete organizirati neke procese na poslu?

Zanemarit ćemo koliko ste puta kao i ja, napravili planer koji funkcionira jedan ili možda pola dana.  Gubitak kontrole i iscrpljenost od ganjanja organizacije, znak je da nešto drugo trebamo poduzeti. 
Ciljana organizacija počinje s jednim jedinim danom, pa se nastavlja na tjedan, mjesec i godinu. 

Organizacija vremena REZULTAT je onoga što vam je u životu više vrijedno. REZULTAT je vaših uvjerenja i stavova te navika ponašanja.  Zato ćemo na radionici raditi na INDIVIDUALNOJ osobnoj mapi planiranja koju ćete primjenjivati  u svakodnevnom životu i postajati uspješniji.

RADIONICA ĆE SE ODRŽATI U DVA CIKLUSA OD 90 MIN (radi lakšeg praćenja)

25.03.2020. U 19 SATI

01.04.2020. U 19 SATI

 

Interaktivna radionica koja vas poučava kako organizirati vrijeme kako bi imali viška, a ne manjka i izbjegli vlastitu rastrganost namjenjena je:

Svjesnim osobama koje razumiju vrijednost vremena kao najskupljeg resursa

Osobama koje su svjesne i znaju da vlastita učinkovitost isključivo ovisi o kvaliteti njihove organizacije i planiranja vremena

“Recept” za jednu osobu nije univerzalan za sve.

Zato vas čeka mnogo zanimljivih vježbi koje će vam pomoći da pronađete vlastito rješenje.

Svi smo različiti i različito funkcioniramo u istim situacijama.

Radionica se sastoji od sljedećih koraka:

1. Vrijednost dobre organizacije

2. Određivanje cilja

3. Usmjeravanje pažnje – fokus

3. Uvjerenja i misli koje mi pomažu

4.  Balans životnih cjelina

5. Izrada novog planera

Moderator i autor radionice:

aleksandra ivanac

Na radionici ćete naučiti:

  • Gdje je problem – u nedostatku vremena ili u nama?
  • Koje su naše snage koje utječu na organizaciju vremena
  • Koje su naše slabosti ili prepreke koje utječu na organizaciju vremena
  • Koja ponašanja trebamo izgraditi, a koja izbjegavati
  • Na što trebamo biti fokusirani, a što znači biti fleksibilan u organizaciji vremena
  • Kako napraviti planer koji mi se isplati?

Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika zato požuri i registriraj se!!

Days
Hours
Minutes
Seconds

naših polaznika

Uzbudjeno sam iščekivao ovu radionicu jer mi je vrijeme istjecalo kroz prste kao pjesak. Nadao sam se da će mi Aleksandra u tome pomoći. I kako nada umire posljednja, to se dogodilo. Kako? E pa ovako, pomogla mi je posložiti prioritete na način da nadjem samo jednu stvar koju toga dana želim napraviti. To mi je olakšalo jer sam si prije toga zadavao previše zadataka i kada ih naravno ne bi sve izvršio, nastalo bi nezadovoljstvo. Naime, to nije smanjilo moju produktivnost, nego povećalo zadovoljstvo na koncu dana. Što je na kraju i najbitnije. Za vrijeme radionice atmosfera je bila sasvim opuštena (kavanska), što nas je sve učinilo još podložnijima da jedni drugima dajemo feedback i savjete kako bi mi, i gdje na rasporedu, stavili nekakvu obavezu. I dalje koristim njenu “bojanku” priroriteta, o čemu ćete čuti više kada dodjete na radionicu.
Borna
Na Aleksandrinu radionicu me doveo nedostatak vremena, (pre)veliki broj interesa hobija, znanja i vještina koje želim usvojiti. Sve to napravi popriličnu zbrku u glavi i u životu. Došavši na radionicu bio sam jako znatiželjan kakav je to tajni misteriozni recept za rješenje mog problema. Naravno, sumnjao sam da takav postoji, a na radionici sam vidio da sam u tom pogledu u pravu. Međutim, radionica jest ponudila rješenja: kroz vježbe, zadatke i izmjenu iskustava na novi način sam sagledao ono što sam do tada radio, i počeo shvaćati što bih i kako mogao drugačije. Nije bilo magičnog recepta, ali sam dobio alate da ono što sam do tada pokušavao sada napravim na učinkovitije, smislenije, načine koji daju rezultate. I prije sam ja pisao neke planove, popise zadataka, koji bi onda vrlo brzo postali natrpani svim i svačim. A sada: imam jednu stvar koja mi je bitna toga dana, imam tjedni popis zadataka/ciljeva poredanih po tjednu i imam popis ponavljajućih zadataka za koje želim da mi uđu u naviku s točnim rasporedom, koje je puno lakše napraviti kad su tako zapisane i raspoređene, čak i ako ih u konačnici moram pomaknuti, nego kad ih imam zapisane u glavi ili na papiru, ali zbrda-zdola. To je savršen način za ostati u fokusu, jer, ako ništa drugo, odlično je barem povremeno se podsjetiti da je prioritizacija izuzetno važan alat kojeg koristimo svakoga dana. I tako sam naučo da je najvažnije fokusirati se na po jednu stvar svakog dana, da je važno napraviti tjedni raspored, a ono što je bilo potpuno neočekivano su stvari koje sam naučio u interakciji s drugim sudionicima radionice: uvid u to kako drugi rješavaju ili ne rješavaju probleme koji i mene muče, vidio sam kod drugih kako poraditi na onom što mene muči, lakše je uostalom, krenuti dalje kad vidiš da su i drugi u istom “sosu”, pogotovo u otvorenoj, opuštenoj atmosferi radionice gdje smo svi bili na istom nivou, u mindsetu: kako pomoći sebi i drugima.
Marijan
Primarno sam koristio digitalni planer što se nakon radionice u organizaciji CoachingFlow-a pokazalo neefikasno jer u digitalni planer svašta mogu nagurati. Tek korištenje papirnate verzije stavilo me je u okvire koliko vremena u danu/tjednu stvarno imam. Shvatio sam koliko je to vrijeme dragocjeno što je postao sjajan filter i automatski su izronile samo dragocjene mi aktivnosti. Puno više imam osvrt nad onim što radim i mogu imati bolji uvid. Osjećam se sretno, opušteno i u kontroli a najbolje je što idem naprijed. Na radionici sam se osjećao nadahnuto.
Filip Fabijanić

Prošle radionice

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE:

25.3.2020. s početkom u 17h (trajanje radionice 3 sata) - imat ćemo vrijeme za rad i za pauze

Radionica će se održati online, jednako kvalitetno kao da smo uživo, za to smo se dobrano potrudili.