fbpx

NAUČI ORGANIZIRATI

RADIONICA:

ORGANIZACIJA VREMENA

25.03.2020. u 17 sati

SCARPINA 5, 51 000 RIJEKA, PROSTORI CIRUSSA

Broj mjesta je ograničen zato požuri i registriraj se!!

Days
Hours
Minutes
Seconds

             Do 18.03.2020. ostvarujete popust od 50 kuna, pa cijena radionice za vas iznosi samo 150 kuna. Redovna cijena poslije ovog datuma je 200kn.

Složit ćete se sa mnom da pogotovo danas uspješnost jedne osobe uvelike ovisi o njenoj osobnoj organizaciji. Ako ne možete organizirati svoj život kako ćete organizirati neke procese na poslu?

Zanemarit ćemo koliko ste puta kao i ja, napravili planer koji funkcionira jedan ili možda pola dana.  Gubitak kontrole i iscrpljenost od ganjanja organizacije, znak je da nešto drugo trebamo poduzeti. 
Ciljana organizacija počinje s jednim jedinim danom, pa se nastavlja na tjedan, mjesec i godinu. 

Organizacija vremena rezultat je naših vrijednosti, predrasuda i navika ponašanja.  Zato ćemo na radionici raditi na vašoj osobnoj mapi planiranja koju nosite sa sobom i uspješno primijenjujete kod kuće u svakodnevnom životu i postajete uspješniji.

 

Interaktivna radionica koja vas poučava kako organizirati vrijeme kako bi imali viška, a ne manjka i izbjegli vlastitu rastrganost namjenjena je:

Svjesnim osobama koje razumiju vrijednost vremena kao najskupljeg resursa

Osobama kojima su vještine organizacije vremena bitne za vlastitu učinkovitost

“Recept” za jednu osobu nikako ne može i ne bi smio biti jednako funkcionalan za drugu.

Zato vas čeka mnogo zanimljivih vježbi koje će vam pomoći da pronađete vlastito rješenje.

Svi smo različiti i zato različito funkcioniramo u istim situacijama.

Radionica se sastoji od sljedećih koraka:

1. Vrijednost dobre organizacije

2. Uvjerenja koja mi pomažu

3. Određivanje cilja

3. Balans životnih cjelina

4.  Izrada novog planera

5. Fokus

Moderator i autor radionice:

aleksandra ivanac

Na radionici ćete naučiti:

  • Razliku između planera i mape organiziranog vremena
  • Kako napraviti svoju učinkovitu mapu organiziranog vremena
  • Kako napisati dobru mapu i provoditi je u djelo
  • Što kad zapnete?
  • Kako unaprjeđivati ovaj alat iz dana u dan
  • Kreirati mapu privatnog i poslovno organiziranog vremena, jer vi ste cjelina, a ne segment

Broj mjesta je ograničen zato požuri i registriraj se!!

Days
Hours
Minutes
Seconds

naših polaznika

Uzbudjeno sam iščekivao ovu radionicu jer mi je vrijeme istjecalo kroz prste kao pjesak. Nadao sam se da će mi Aleksandra u tome pomoći. I kako nada umire posljednja, to se dogodilo. Kako? E pa ovako, pomogla mi je posložiti prioritete na način da nadjem samo jednu stvar koju toga dana želim napraviti. To mi je olakšalo jer sam si prije toga zadavao previše zadataka i kada ih naravno ne bi sve izvršio, nastalo bi nezadovoljstvo. Naime, to nije smanjilo moju produktivnost, nego povećalo zadovoljstvo na koncu dana. Što je na kraju i najbitnije. Za vrijeme radionice atmosfera je bila sasvim opuštena (kavanska), što nas je sve učinilo još podložnijima da jedni drugima dajemo feedback i savjete kako bi mi, i gdje na rasporedu, stavili nekakvu obavezu. I dalje koristim njenu “bojanku” priroriteta, o čemu ćete čuti više kada dodjete na radionicu.
Borna
Na Aleksandrinu radionicu me doveo nedostatak vremena, (pre)veliki broj interesa hobija, znanja i vještina koje želim usvojiti. Sve to napravi popriličnu zbrku u glavi i u životu. Došavši na radionicu bio sam jako znatiželjan kakav je to tajni misteriozni recept za rješenje mog problema. Naravno, sumnjao sam da takav postoji, a na radionici sam vidio da sam u tom pogledu u pravu. Međutim, radionica jest ponudila rješenja: kroz vježbe, zadatke i izmjenu iskustava na novi način sam sagledao ono što sam do tada radio, i počeo shvaćati što bih i kako mogao drugačije. Nije bilo magičnog recepta, ali sam dobio alate da ono što sam do tada pokušavao sada napravim na učinkovitije, smislenije, načine koji daju rezultate. I prije sam ja pisao neke planove, popise zadataka, koji bi onda vrlo brzo postali natrpani svim i svačim. A sada: imam jednu stvar koja mi je bitna toga dana, imam tjedni popis zadataka/ciljeva poredanih po tjednu i imam popis ponavljajućih zadataka za koje želim da mi uđu u naviku s točnim rasporedom, koje je puno lakše napraviti kad su tako zapisane i raspoređene, čak i ako ih u konačnici moram pomaknuti, nego kad ih imam zapisane u glavi ili na papiru, ali zbrda-zdola. To je savršen način za ostati u fokusu, jer, ako ništa drugo, odlično je barem povremeno se podsjetiti da je prioritizacija izuzetno važan alat kojeg koristimo svakoga dana. I tako sam naučo da je najvažnije fokusirati se na po jednu stvar svakog dana, da je važno napraviti tjedni raspored, a ono što je bilo potpuno neočekivano su stvari koje sam naučio u interakciji s drugim sudionicima radionice: uvid u to kako drugi rješavaju ili ne rješavaju probleme koji i mene muče, vidio sam kod drugih kako poraditi na onom što mene muči, lakše je uostalom, krenuti dalje kad vidiš da su i drugi u istom “sosu”, pogotovo u otvorenoj, opuštenoj atmosferi radionice gdje smo svi bili na istom nivou, u mindsetu: kako pomoći sebi i drugima.
Marijan
Primarno sam koristio digitalni planer što se nakon radionice u organizaciji CoachingFlow-a pokazalo neefikasno jer u digitalni planer svašta mogu nagurati. Tek korištenje papirnate verzije stavilo me je u okvire koliko vremena u danu/tjednu stvarno imam. Shvatio sam koliko je to vrijeme dragocjeno što je postao sjajan filter i automatski su izronile samo dragocjene mi aktivnosti. Puno više imam osvrt nad onim što radim i mogu imati bolji uvid. Osjećam se sretno, opušteno i u kontroli a najbolje je što idem naprijed. Na radionici sam se osjećao nadahnuto.
Filip Fabijanić

Prošle radionice

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE:

25.3.2020. s početkom u 17h (trajanje radionice 3 sata)

Adresa održavanja radionice: Scarpina 5, 51 000 Rijeka, prostor Cirussa