fbpx

SKOK IZ KUTIJE U 4 DANA

Postani ono što si oduvijek želio u samo 4 dana
Nauči kvalitetno organizirati svoje vrijeme i budi slobodan

Naše prvo druženje bit će 9.7.2020. u 20 sati
– trajanje online susreta je 60 min

PRVI KORAK JE "DA, JA TO MOGU!"

Svi težimo postati ili biti zadovoljna, sretna i uspješna osoba, te to neprestano pokušavamo i to je apsolutno u redu.

Nema čovjeka koji ne organizira svoje vrijeme ili bar za time ima potrebu. U trenutku dolaska iz rodilišta naši roditelji posebice majka već je krenula u organizaciju našeg spavanja i hranjenja. Kao dijete znali smo u koje vrijeme spavamo, a u koje vrijeme se igramo. U školi smo imali rasporede sati kroz dane kako bismo znali što činimo svaki dan. Na temelju toga su nam roditelji, a kasnije i mi sami u odraslijoj dobi, ubacivali sportske aktivnosti kojima smo se željeli baviti.

Potreba koju svako biće ima je rutina ili ritam kojem težimo. U ritmu je sve lakše, znamo gdje se u kojem trenutku nalazimo i vladamo plesnim podijem, ako mi dozvoljavate da organizaciju vremena usporedim s plesom.

SVAKI ONLINE SUSRET JE KORAK VIŠE DO CILJA

Organizacija bilo čega, odnosno dobar strateški plan je odskočna daska da ostvarimo što god želimo. Ako ga nemamo, želje će ostat samo želje.

NA EDUKACIJI ĆETE NAUČITI:

  • Zašto je bitno naučiti organizirati vrijeme i što ti me dobivate za sebe, a sada nemate
  • Ispravno postaviti cilj, ostvariti ga i pratiti njegov razvoj
  • Znati kako se fokusiranost na bitno i izbjeći ono nebitno na pametan način
  • Samomotivacijom izbjeći odugovlačenja
  • Napraviti svoj idealni planer i slijediti ga 
  • Definirati i postavljati mjesečne izazove tijekom godine kroz specijalizirane webinare

naših polaznika

Borna
Uzbudjeno sam iščekivao ovu radionicu jer mi je vrijeme istjecalo kroz prste kao pjesak. Nadao sam se da će mi Aleksandra u tome pomoći. I kako nada umire posljednja, to se dogodilo. Kako? E pa ovako, pomogla mi je posložiti prioritete na način da nadjem samo jednu stvar koju toga dana želim napraviti. To mi je olakšalo jer sam si prije toga zadavao previše zadataka i kada ih naravno ne bi sve izvršio, nastalo bi nezadovoljstvo. Naime, to nije smanjilo moju produktivnost, nego povećalo zadovoljstvo na koncu dana. Što je na kraju i najbitnije. Za vrijeme radionice atmosfera je bila sasvim opuštena (kavanska), što nas je sve učinilo još podložnijima da jedni drugima dajemo feedback i savjete kako bi mi, i gdje na rasporedu, stavili nekakvu obavezu. I dalje koristim njenu “bojanku” priroriteta, o čemu ćete čuti više kada dodjete na radionicu.
Filip
Primarno sam koristio digitalni planer što se nakon radionice u organizaciji CoachingFlow-a pokazalo neefikasno jer u digitalni planer svašta mogu nagurati. Tek korištenje papirnate verzije stavilo me je u okvire koliko vremena u danu/tjednu stvarno imam. Shvatio sam koliko je to vrijeme dragocjeno što je postao sjajan filter i automatski su izronile samo dragocjene mi aktivnosti. Puno više imam osvrt nad onim što radim i mogu imati bolji uvid. Osjećam se sretno, opušteno i u kontroli a najbolje je što idem naprijed. Na radionici sam se osjećao nadahnuto.
Marijan
Na Aleksandrinu radionicu me doveo nedostatak vremena, (pre)veliki broj interesa hobija, znanja i vještina koje želim usvojiti. Sve to napravi popriličnu zbrku u glavi i u životu. Došavši na radionicu bio sam jako znatiželjan kakav je to tajni misteriozni recept za rješenje mog problema. Naravno, sumnjao sam da takav postoji, a na radionici sam vidio da sam u tom pogledu u pravu. Međutim, radionica jest ponudila rješenja: kroz vježbe, zadatke i izmjenu iskustava na novi način sam sagledao ono što sam do tada radio, i počeo shvaćati što bih i kako mogao drugačije. Nije bilo magičnog recepta, ali sam dobio alate da ono što sam do tada pokušavao sada napravim na učinkovitije, smislenije, načine koji daju rezultate.
Marijan
I prije sam ja pisao neke planove, popise zadataka, koji bi onda vrlo brzo postali natrpani svim i svačim. A sada: imam jednu stvar koja mi je bitna toga dana, imam tjedni popis zadataka/ciljeva poredanih po tjednu i imam popis ponavljajućih zadataka za koje želim da mi uđu u naviku s točnim rasporedom, koje je puno lakše napraviti kad su tako zapisane i raspoređene, čak i ako ih u konačnici moram pomaknuti, nego kad ih imam zapisane u glavi ili na papiru, ali zbrda-zdola. To je savršen način za ostati u fokusu, jer, ako ništa drugo, odlično je barem povremeno se podsjetiti da je prioritizacija izuzetno važan alat kojeg koristimo svakoga dana.
Marijan
I tako sam naučo da je najvažnije fokusirati se na po jednu stvar svakog dana, da je važno napraviti tjedni raspored, a ono što je bilo potpuno neočekivano su stvari koje sam naučio u interakciji s drugim sudionicima radionice: uvid u to kako drugi rješavaju ili ne rješavaju probleme koji i mene muče, vidio sam kod drugih kako poraditi na onom što mene muči, lakše je uostalom, krenuti dalje kad vidiš da su i drugi u istom “sosu”, pogotovo u otvorenoj, opuštenoj atmosferi radionice gdje smo svi bili na istom nivou, u mindsetu: kako pomoći sebi i drugima.
Previous
Next

GOSPODAR VREMENA

Oni koji odluče do petka posaditi sadnice u svoj vrt, pribjegnut će NOVOJ organizaciji starih aktivnosti.  U njima je zamka koja nas može spasiti, a i odvest u krivom smjeru, da ne napravimo veliko NIŠTA.

Zato prvo sami sebi odgovorimo na ovo pitanje:

„Koliko mi je važna sadnja sadnica?“.

Ovakva i slična pitanja su pokretači u početnoj fazi organizacije vremena.

I kako bi napokon izgjegli curenje vremena?

Svaki dan je nova šansa, a to je dobar znak koji možemo prihvatiti kao poklon i krenuti u svakodnevnu akciju.

Možda je to baš ovaj dan, baš sada dok čitate ovaj tekst.

NITKO SE NIJE RODIO BEZ PRILIKE DA NAUČI NEŠTO NOVO KORISNO ZA SEBE!!!

PREDNOSTI SUDJELOVANJA NA ONLINE "Skok iz kutije u 4 dana"
  • Iskoristiti vrijeme koje mi je na raspolaganju
  • Pripremiti se kvalitetno za nadolazeće okolnosti
  • Osvježavati rad na svom osobnom razvoju
  • Mogu zahtjevati 60 min tišine od svojiih ukućana, opravdano

KRENI JOŠ DANAS

Ovu edukaciju smo pripremili kako bismo pomogli mnogima
da nauče efikasno organizirati svoje vrijeme te postanu uspješnije osobe
Uplatom i prijavom zaključno s 3.7.2020. ostvaruješ POPUST
9.7.2020.
Edukator, mag prim educa, učitelj likovne kulture, NLP master practitioner, Viši medijator, Theta Healing practitioner, Life&Busines coach, PEAT pracititoner
Aleksandra Ivanac
Voditeljica edukacije "SKOK IZ KUTIJE U 4 DANA"